Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

K-1 parim keskkaallane 2010 on Giorgio Petrosyan

Esmaspäeval toimus Tokyos K-1 World MAX 2010, kus selgitatati K-1 kikkpoksi reeglite järgi keskkaalu (-70kg) parim. Sellel aastal saavutas võidu Itaalia armeenlane Giorgio Petrosyan, kes oli turniiri finaalis üle oma vastasest Yoshihiro Satost. Üritusele mahtus ka põnevaid turniiriväliseid K-1 matše ja üks MMA matš.

Loe edasi...
 

Toimus Olümpiakinnas 2010

Möödunud nädalavahetusel toimus Kalevi Spordihallis rahvusvaheline poksiturniir Olümpiakinnas 2010. Turniiri sisse mahtusid: Eesti-Norra maavõistlus, noorte poksiturniir, juunioride poksiturniir ja täiskasvanute poksiturniir. Meie sportlased said maitsta nii võidurõõmu kui kaotuskibedust.

Loe edasi...
 

Neli eestlast tulid Soomes pronksisele autasule

Sel nädalavahetusel Helsingis toimuval judoturniiril õnnestus eestlastel võita neli pronksmedalit.

Loe edasi...
 

Kevin Renno ja Andrei Manzolo on taipoksis maailmameistrid

2.-7.11.2010 toimuvatel ISKA (International Sport Kickbox Association) maailmameistrivõistlustel tulid taipoksis maailmameistriteks Kevin Renno (-75kg) ja Andrei Manzolo (-91kg).

Loe edasi...
 

Tallinnas toimub rahvusvaheline poksiturniir

Reedest pühapäevani toimub Tallinnas rahvusvaheline poksiturnir Olümpiakinnas 2010. Kohale on oodata sportlasi kuuest erinevast riigist ja toimumiskohaks on Kalevi Spordihall asukohaga Juhekntali 12.

Loe edasi...
 

Lühidalt CrossFit treeningsüsteemist

Surfates internetis erinevatel üldfüüsilise treeninguga või kahevõitlusaladega seotud lehekülgedel, on paljud sattunud kindlasti ka sõnaühendile ''CrossFit''. Erinevates rahvusvahelistes fitness ja isegi MMA foorumites näeb päris tihti CrossFitiga seotud teemasid ja kuna ka minult on küsitud, et mis ma sellest kõigest arvan, siis avaldan meelsasti oma arvamuse ka siin - raskesport.ee portaalis.

Loe edasi (registreerumine)
 

Reedel ja laupäeval leidsid aset 23. Palusalu mälestusvõistlused

Palusalu 23. Memorial in TallinnFoto: tartumaadlus.planet.eeTallinna Kalevi Spordihalli saabus Palusalu mälestusvõistlustest osa võtma 63 Kreeka-Rooma maadlejat nii Eestist kui mujalt.
Maadeldi seitsmes kaalukategoorias, milledest kõige suurema konkurentsiga oli -74 kg kehakaal - 18 sportlasega. Eestlastest parim oli eelnimetatud kategoorias Hardo Toots.

Loe edasi...
 

Toimusid üliõpilaste maailmameistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses

WUWC 2010 -66kg finalFoto: wuwc2010.org26.-30. oktoober toimusid Itaalias, Torinos üheksandad üliõpilaste maailmameistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses. Eestit oli 25 riigi hulgas seekord esindamas 2 sportlast - Jaanus Lepik -66 kg ja Alo Toom -84 kg kehakaalus. Treenerina oli kaasas Enn Tõnisson.

Loe edasi...
 

Georgi Abuladzel tuli Vilniuses vastu võtta kaotus

Laupäeval Vilniuses Balti Muay Thai liigal oli võistlustules ka Eesti sportlane Georgi Abuladze. Kahjuks jäi matš esialgu kokku lepitud vastase Edvartas Norkeljunasega ära. Abuladze vastu pandi välja teine leedulane Vaidas Valančius.

Loe edasi...
 

Kevin Renno ja Mirkko Moisar sõidavad taipoksi MMile

2 – 7 November osalevad Tallinna Taipoksi Klubi tipud Kevin Renno ja Mirkko Moisar ISKA (International Sport Kickbox Association) maailmameistrivõistlustel, Alicantes, Hispaanias.

Loe edasi...
 

Roidevigastusega Nabi peab minema operatsioonile

Eestlasest 2006. aasta maailmameister Kreeka-Rooma maadluses - Heiki NabiFoto: Siim Semiskar /ERR SPORTTäpsemalt on eestlasest 2006. aasta Kreeka-Rooma maailmameistril kaheteistkümnenda roide kõhre vigastus. Arsti sõnul ei pääse Heiki Nabi operatsioonita juhul kui ta soovib oma sportlaskarjääri jätkata, vahendab ERR SPORT.

Loe edasi...
 

UFC ja WEC ühinevad järgmise aasta alguses

UFC president Dana White teatas, et jaanuaris ühinevad omavahel kaks suurt USA MMA-liigat - leivad panevad lõplikult ühte kappi the Ultimate Fighting Championship (UFC) ja World Extreme Cagefighting (WEC).

Loe edasi...
 

Georgi Abuladze võistleb Vilniuses

Sel laupäeval Vilniuses toimuval Balti Muay Thai liigal võistleb ka Eesti sportlane Georgi Abuladze (Excellence Gym). Kehakaalus kuni 75 kg on tema vastaseks Edvartas Norkeljunas Leedust, kes on Euroopa pronks ja mitmekordne Leedu taipoksi meister.

Loe edasi...
 

Algas 20. seenioride karate MM Belgradis

KarateFoto: wkf.netEestist osaleb WKF (World Karate Federation) kalendri järgi 28-31. Oktoobrini toimuval Karate MM-l 5 sportlast.
Lauri Mengeli (+84 kg) tänast avaringi kaotust meeste kumites kajastab Postimees.ee artikkel.

Loe edasi...
 

Ainar Karlson finaalist: kui punkte ei anta, siis on raske edasi poksida

"Praegu veel ajateenijana Üksik-sidepataljoni hingekirjas oleva poksija Ainar Karlsoni paar viimast nädalat täitsid tiitlivõistlused", kirjutab sport.err.ee

Loe edasi...
 
Külastan portaali, et:
 

NB! Kehtivad endise Paranoidi foorumi kasutajad/paroolid. (Väga kaua kasutamata paroolid tuleb uuendada "Parool ununes" lingi abil).