Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

RASKESPORT.EE PORTAAL ON UUENDAMISEL.
Osad uudised võivad olla ajutiselt kättesaamatud. Vabandame!

Avaleht Taipoks / kikkpoks Neli küsimust Nikita Mihhailovskile

Neli küsimust Nikita Mihhailovskile

Kersti Järve küsis kikkpoksija Nikita Mihhailovskilt mõned küsimused.

Nikita, Sa võitsid Xplosionil esimeses raundis nokaudiga oma vastast Ilyas Rustamovit. Räägi, kuidas sa võistlusteks valmistusid?
Valmistusin oma treeneri Dmitri Vorobjovi käe all, spetsiaalselt vastase jaoks. Analüüsisime tema võitlusstiili. Viimased kolm nädalat treenisin iga päev. Rohkem oli tööd vastupidavusega ja ringis. Jooksin saalis enne treeningut kaheksa kilomeetrit ja tegin kiirendusega hüppeid veoautode rehvil.
Valmistusin kolmeks raundiks. Ma ei oodanud, et õnnestub nokautiga võita. Nii juhtus, sest Rustamovil ei õnnestunud hästi pead kaitsta . Enne ringi minekut soojendasin end hästi, määrisin tai õliga ja riietusin soojatesse riietesse. Treener valmistas mind ka psühholoogiliselt hästi ette.

Sul on olnud väga ebastabiilne karjäär on, nii ilusaid võite kui ka kummaisi kaotusi. Millest see tingitud on?
Mõningatel hetkedel ma ei olnud heas vormis ja kõik mu vastased olid head. Polnud nõrki vastaseid. Vahel lihtsalt väga tugevalt mõtlesin eelseisvast matsist ja ei suutnud keskenduda ning põlesin läbi. Praegu on mul on rohkem aega treeningute jaoks. Iga päev treenin rohkem ja valmistun uue süsteemi järgi. Peale Xplosionit tunnen, et olen valmis igaks järgnevaks matšiks.

Kuidas leidsid kikkpoksi?
Kaheksa aastat tagasi lihtsalt läksin koolis kikkpoksi . Proovsin jalgpalli, tegelesin karatega, otsustasin proovida  kikkpoksingut. Kõik meeldis, asjad hakkasid välja tulema. Meie peres tegelvad ka isa ja vend. Nad võistlevad ja võtavad auhinnalisi kohti. See annab enesekindlust, annab jõudu, et tegelema koos. Aitame ükskteist.

Millised on Sinu edasised plaanid?

Treenin uue süsteemi järgi. Kõige pealt soovin võistelda profi matšides Eestis ja saada kogemusi juurde. Hiljem tahan võistelda ka maailmas. Võtsin vastu otsuse, t kikkpoks on minu elus esikohal ja tegelen sellega professionaalselt. Hetke tahan parandada vastupidavust ja tööd kätega. Treener Dmitri koostas spetsiaalselt selle jaoks programmi.

 

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?