Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

RASKESPORT.EE PORTAAL ON UUENDAMISEL.
Osad uudised võivad olla ajutiselt kättesaamatud. Vabandame!

Avaleht Taipoks / kikkpoks 2015 aastal absoluutsesse k-1 tippu - Maxim Vorovski

2015 aastal absoluutsesse k-1 tippu - Maxim Vorovski

Eesti parim proffesionaalne k-1 keskkaalu võitleja Maxim Vorovski on teel tippu. Maximi on kutsutud osalema 2015 aastal maailma suurimatel ja enim kajastust saavatel k-1 profi turniiridel.

"Tunnen end peale matshi Vladimir Idranyiga enesekindlamalt, kui kunagi varem, ta on kõige tugevam vastane, kes on mul seni olnud ja võitsin teda kindlalt. Suutsin terve matshi olla domineerivam pool ja pidevalt vastata tugevate contra rünnakutega."

Novembris Tallinnas toimunud Xplosionil slovakki Vladimir Idryanit võitnud ja sellega endale TATNEFT TNA turniirile koha kindlustanud Vorovski on enda sõnul valmis ringis vastamisi minema hetkel maailma parimate keskkaallastega.

"Treenisin antud matšiks jälle kolm nädalat oma vanas klubis Hemmers Gym-is Hollandis, kus treenisid samal ajal ka mitmed Glory World Series fighterid nagu Filip Verlinden, Robin Van Roosmaalen jt. Tegin maailma tippudega väga tugevaid sparringuid ja nägin, et olen valmis. Sain sellest väga palju enesekindlust juurde, mis tuli ka Xplosionil võistledes kasuks."

Eestist maailma tippu pürgival vägilasel on võimalus võistleda ka Glory World Series turniiridel.

"Suhtlen pidevalt ise ja oma agendi kaudu suurturniiride promootoritega ja hetkel on kindel, et võistlen 21 veebruar 2015 Kaasanis toimuval TATNEFT TNA turniiril Venemaal. Samuti on läbirääkimised käimas Glory World Series matshmaker Cor Hemmersiga, kes lubas lisada mind Glory fightcardile, kui võidan Vladimir Idryanit. Olen hetkel väga motiveeritud ning ootan huviga 2015 aastat, usun ja tean et suudan võistleda esikoha eest."

Treeningutega on Maxim juba alustanud ja treenib ka teisi.

"Hetkel alustan vaikselt treeningutega ja olen pea täielikult taastunud oma viimasest matshist. Treenin ka noorsportlasi ja annan trenne oma koduklubis Viimsi Tigers Gym-is, kutsun kõiki julgeid poisse meile Tigersisse trenni ja k-1 stiili õppima.
Samuti tahan tänada oma suurtoetajat Fresellet, kes on mind see aasta palju aidanud ning aitab mind teel tippu. Olen väga tänulik ka oma tiimile, kes teeb head tööd minu abistamisel ja eriline tänu läheb heade highlightide eest Tony Hitrov'ile."

Aasta lõpu tahab Eesti parim perega veeta. "Jõulud ja aastavahetusel olen oma pere ja lähedastega. Nad on minu elus väga tähtsal kohal ja see on minu jaoks parim puhkuse ja rahu aeg. Soovin sama oma fännidele ja toetajatele."

Vaata ka äsja valminud uut Maxim Vorovski Highlights II siit:
Taust tumedaks

Highlightis on näha kuidas Maxim treenib koos varalahkunud legendaarse Ramon "Diamond" Dekkersi ja Glory World Series peapromootori Cor Hemmersiga ning iga k-1 huvilisele teada oleva Gokhan Saki-ga. Samuti on näha lahinguid hetke Glory World Series -70kg tšempionit Robin van Roosmaleni ja k-1 tippu kuuluva Dzabar Askeroviga.

 

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?