Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

RASKESPORT.EE PORTAAL ON UUENDAMISEL.
Osad uudised võivad olla ajutiselt kättesaamatud. Vabandame!

Avaleht Taipoks / kikkpoks Edvin Kibus: "Olen väga õnnelik, et sain aasta võidukalt suurel gaalal lõpetada."

Edvin Kibus: "Olen väga õnnelik, et sain aasta võidukalt suurel gaalal lõpetada."

Eesti kikkpoksija Edvin Kibus kirjutab oma tegemistest 2014 aasta lõpus:

"Pärast oma edukat profipoksidebüüti 11.oktoobril Keilas, ei olnud mul võistlustega õnne. Kokku jäi erinevatel põhjustel ära koguni neli kavas olnud matši. Olin juba selle aasta sees võistlemise plaanid maha matnud ning keskendusin oma järgmiseks etteasteks 18.jaanuaril oma uues klubis Team Holzken toimuval gaalal.

Siiski sain võimaluse osaleda Euroopa ühel tuntuimal võistlustesarja jõulueriüritusel Enfusion Live. Võistlust oli võimalik ka internetivahendusel otseülekandes tasuta vaadata ning on ka järelvaadatav aadressil: www.enfusionlive.com

 

Pärast gaala mitmekordset toimumiskoha ja –kuupäeva vahetust sain ringi 21. detsembril Antwerpeni ööklubis NOXX. Vastaseks oli Marokkost pärit, kuid Belgias resideeruv Yassin Baitar- tugev, tehniline ning kogenud vastane.

 

Minu korralik ettevalmistus koos Nieky Holzken-i ja treeneri Sjef Weber-iga alt ei vedanud ja hoolimata kohtunike poolt määratud lisaraundist teenisin ülekaaluka võidu. Olen väga õnnelik, et sain aasta võidukalt suurel gaalal lõpetada. Vigastusi ei saanud ning pärast jõule alustan ettevalmistusega uueks võitlusaastaks"

 

Edvini tegemistega saate kursis olla fännilehel:  www.facebook.com/edvinkibus

 



 

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?