Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Karate Lauri Mengel tegi EMil karjääri parima tulemuse

Lauri Mengel tegi EMil karjääri parima tulemuse

Lauri Mengel võistlemas. Foto: Silver Gutmann.Lauri Mengel saavutas Hispaanias, Tenerife saarel toimuvatel karate Euroopa meistrivõistlustel raskekaalus (+84 kg) seitsmenda koha.

Mengel alistas avaringis 4:1 Aserbaidžaani karateka Shahin Atamovi, kuid pidi teises ringis tunnistama kolmekordse Euroopa meistri Jonathan Horne'i 2:0 paremust. Kuna sakslane Horne jõudis finaali, sai Mengel jätkata lohutusringis, kus sai esmalt 3:0 jagu soomlasest Waltteri Salmist, aga kaotas pääsu eest pronksimatšile 2:3 valitsevale maailmameistrile Dejan Umicevicile ning lõpetas võistluse 7. kohaga.

"Iseenesest on Umicevicil palju kogemusi, aga ta polnud praegu parimas vormis. Tema võti on aga see, et ta on kõigile hästi ebamugav. Ise tundsin end halvasti, võitlesin niimoodi, nagu vanasti, mitte nii, nagu viimasel ajal," kommenteeris Mengel. "Unustasin ära, mida peaksin tegema, otsustavusest jäi puudu. Ma pole selle matšiga rahul, kadusin psühholoogiliselt ära."

17-aastaselt oma vanuseklassis Euroopa meistriks tulnud Lauri Mengeli senine parim saavutus täiskasvanute EMil oli üks võit, nüüd aga sai ta kirja kaks võitu ning kuna kaotas hilisemale finalistile, pääses ka lohutusringi, tasuks karjääri parim koht EMilt.

Allikas: Eesti Karate Föderatsioon

 

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?