Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht BJJ / lukumaaldus Eesti lukumaadlejad on Soomes edukad

Eesti lukumaadlejad on Soomes edukad

Täna alanud Soome lahtistel lukumaadluse meistrivõistlustel on eestlased väljas suure esindusega ja medalidki ei jäänud esimesel päeval tulemata. Eesti sportlased treenivad klubides 3D Treening (5 sportlast) ja Võimla (3 sportlast).

Eliit klassis olid võistlustules: Priit Mihkelson, Ronald Stimmer ja Jorgen Matsi. Sinistest vöödest võistlevad: Jaak Rudov, Martin Orgusaar, Mairon Lepik ja Tuuli Sedman. Valgete vööde klassis võistles Liisi Vaht.

Priit Mihkelson (-85,5kg) võitis poolfinaalis oma vastast seljast käelukuga ja finaalis kaotas punktidega ning tulemuseks hõbemedal. Ronald Stimmer (-73,5kg) võitis poolfinaali seljast kägistusega, finaali kaotas samuti punktidega ja tulemuseks hõbemedal. Jorgen Matsi võttis Stimmeriga samas kaalus pronksise autasu.

Siniste vööde esinemine läks täna suuresti jalalukkude nahka. Jaak Rudov (-67,5kg) sai keelatud jalaluku eest disklahvi ning Mairon Lepik (-73,5kg) ja Martin Orgusaar kaotasid oma esimese matši mõlemad jalalukuga. Tuuli Sedman (-56,5kg) võistleb oma kaalus homme.

Liisi Vaht (-56,5kg) võitis oma vastast punktidega ja saavutas valgete vööde klassis esikoha.

Homme võistlevad absoluutkaalus Priit Mihkelson ja Jorgen Matsi.

 

Kuum kaup poes

Combat Powder
Combat Powder
(Toidulisandid)

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?