Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Maadlus Eesti Maadlusliit tunnustas 2013. aasta parimaid

Eesti Maadlusliit tunnustas 2013. aasta parimaid

Täna, 10. detsembril toimus Tallinnas, Pirita Top Spas Eesti Maadlusliidu parimate sportlaste ja treenerite tunnustamine. Üritusele olid kutsutud 2013. aasta parimad sportlased ja treenerid ning toetajad ja partnerid.

Ürituse avas Eesti Maadlusliidu president Priit Piilmann, kes tegi kokkuvõtte 2013. aasta maadlushooajast. Autasud andsid üle Priit Piilmann ja Eesti Maadlusliidu peasekretär Antti Lepik. Parimat täiskasvanute kreeka-rooma maadlejate Heiki Nabit autasustas kahekordne maailmameister August Englas.

Parimatele sportlastele jagati tiitleid kolmes vanuseklassis nii vabamaadluses, kreeka-rooma maadluses, naiste- ja rannamaadluses. Parima kreeka-rooma maadleja tiitli pälvis täiskasvanute arvestuses tänavune MM-i hõbe Heiki Nabi. Parima kreeka-rooma maadluse täiskasvanute treeneri tiitli pälvisid sel aastal kaks Heiki Nabi treenerit: Henn Põlluste ja tehnikatreener Aleksander Jairus. Vabamaadluses oli sellel aastal parim MM 14. koht ja EM 16. koht Aleksei Baskakov ja parim vabamaadluse täiskasvanute treener Aleksei Hapov.

Juunioride arvestuses tunnistati parimaks kreeka-rooma maadluses tänavune juunioride MM 18. koht Elari Piksar ning vabamaadluses juunioride EM 15.koht Gleb Belokurov. Sama võistlusklassi parimaks kreeka-rooma treeneriks tunnistati Allan Vinter ja vabamaadluse treeneriks Aleksei Hapov.

Kadettide arvestuses tunnistati parimaks kreeka-rooma maadlejaks kadettide EM 5. ja MM 17. koht Ott Saar ja vabamaadluses kadettide MM 11.koht Aimar Andruse. Sama võistlusklassi parimaks kreeka-rooma maadluse treeneriks tunnistati Tõnu Laine ja vabamaadluse treeneriks Arved Külanurm.

Parimaks naismaadlejaks täiskavanute arvestuses tunnistati EM 5. koht ja MM 10. koht Epp Mäe. Tema treener Riho Mäe tunnistati parimaks naistemaadluse treeneriks.

Parimaks naistemaadluse juunioriks tunnistati juunioride EM 9. koht Anastassia Krasnova ja samas kategoorias parimaks treeneriks Andrei Jevsejev.

Parimaks naiskadetiks tunnistati Eesti juunioride ja kadettide meister Ksenia Skiller. Parimaks treeneriks samas kategoorias Aleksei Hapov.

Parimaks rannamaadlejaks tunnistati rannamaadluse MM 3. koht Erkki Alak.

Veteranide arvestuses oli sellel aastal parim veteranide MM 1. koht Aap Uspenski.

Klubide arvestuses oli sellel aastal parim kreeka-rooma maadlusklubi Raplamaa maadlusklubi Juhan ja parimaks vabamaadluse klubiks Põltsamaa SK Nipi. Parimaks naistemaadluse klubiks tunnistati Narva SK Buffen-DO.

Sündmusest võtsid veel osa Eesti Spordiveteranide Selts ja Eesti Maadlusveteranide Ühendus, kes autasustasid enda parimaid maadlusveterane.

Taust tumedaks

 

Kuum kaup poes

UFC 147 RIO Venum
UFC 147 RIO Venum
(Püksid)

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?