Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Maadlus India Maadlusliit algatab suurima auhinnafondiga maadlusliiga maailmas

India Maadlusliit algatab suurima auhinnafondiga maadlusliiga maailmas

India Maadlusföderatsioon ja Commercial Partners Sporty Solutionz on ühendanud käed, et luua Indian Wrestling League lühendatult IWL (India Maadlusliiga), mille auhinnafondiks on 3,5 millionit dollarit. IWL pakub suurimat auhinnafondi maadlusajaloos. IWL-s osalevad nii nais-kui meesmaadlejad.

21. jaanuaril 2014. kuulutatigi New Delhis välja suurim profimaadlusliiga maailmas. IWL pühitsetakse sisse kuue linna maadlustiimide võitluses mille krooniks on suurim auhinnaraha mida maadlussport eales näinud. Kuus linna valitakse välja kaheksa seast- Delhi, Mohali (Punjab), Hisar (Haryana), Pune või Mumbai (Maharashtra), Lucknow (UP), Ranchi (Jharkhand) ja Kolkata (West Bengal. Maadeldakse FILA reeglite järgi ja üritusest tehakse otseülekanne, mis on kättesaadav ülemaailmselt ligi 120 miljonile televaatajale. (Võrdluseks näiteks Ameerika  ülikoolidevahelist finaalturniiri (NCAA D1) on ESPN vahendusel on vaatamas 12,5 miljonit televaatajat.)

Olulisematest maailma maadlusliigadest tasub veel mainida Saksamaa Bundesligat, kus hetkel maadleb ka Heiki Nabi. Tasmelt tugevamate liigade hulka kuulub ka Iraani maadlusliiga, kus lisaks kohalikele tipudele maadlevad mitmed Venemaa matimehed.


Allikas: http://www.teamusa.org/USA-Wrestling/Features/2014/January/22/India-to-kick-off-pro-wrestling-league

Vahendas: Toeta Eesti Maadlust

 

Kuum kaup poes

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?