Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Sportlik vabavõitlus Enamus Raju X matšidest on selgunud

Enamus Raju X matšidest on selgunud

13. oktoobril, vähem kui kolme nädala pärast, toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võistlusspordiliiga juubeliüritus – MMA Raju 10. Õhtu võitluskaart on peaaegu koos. “Seitse matši kaheksast on paigas. Kinnitamata on vaid veel Alik Tseiko vastane, kes peaks tulema Prantsusmaalt või Ukrainast,” kommenteerib kaarti Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. “Ka sel korral on kõikide Eesti sportlaste vastased välisriikidest - Itaaliast, Prantsusmaalt, Poolast ja Leedust,” lisas Tõnissaar.

Mõned põnevamad kohtumised:

-77,1 Dmitri Ivanov (Eesti) vs Jason Ponet (Prantsusmaa)
Üks kahest peamatšist, kus Hollandis treeniv Eesti võitleja Dmitri Ivanov läheb vastamisi mõnevõrra suurema kogemustepagasiga võitlejaga. Seni peetud matšide põhjal võib arvata, et mõlema mehe esimene eelistus on püstivõitlus.

-61,2 Lauri Ülenurm (Eesti) vs Marcin Lasota (Poola)
Lauri Ülenurme vastaseks on oluliselt suurema võitluskogemusega Poola sportlane (Lauri 8 matši vs poola sportlase 27 matši). Samuti on Poola võitleja selge eelistus maasvõitlus - võitlusdistants, kus Lauri on eelmistes Raju matšides kaks kaotust saanud.

-65,8 Henri Hiiemäe (Eesti) vs Ramunas Paliunis (Leedu)
Henri Hiiemäe läheb Rajul vastamisi Leedu võitlejaga, kes Raju 8-l võitis amatöörmatšis Jüri Jõgistet (maas alistusega). Meeste seniseid lahinguid arvesse võttes saab see olema klassikaline püstivõitleja (Eesti) vs maasvõitleja (Leedu) matš.

-65,8 Lauri Mägi (Eesti) vs Janusz Staszewski (Poola)
Püstivõitlust eelistav Lauri Mägi on taaskord vastamisi maasvõitlejaga, kellel on Lauri ees ka väike pikkuseelis. Samuti on Poola võitlejal oluliselt suurem kogemustepagas.

-65,8 Jüri Jõgiste (Eesti) vs Marco Marras (Itaalia)
Teist profimatši pidav Jüri Jõgiste astub vastu üsna sarnase profiiliga Itaalia võitlejale. Mõlemad mehed on teravad nii püsti- kui maasvõitluses, seega on matši kulgu päris raske ennustada.
Kogu matšide loetelu: http://mma.ee/et/raju10/voitluskaart

MMA Raju 10 - toimub 13. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas.  Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa - nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.
 

Kuum kaup poes

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?