Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Sportlik vabavõitlus Inglismaal toimus UFC on Fuel TV 5

Inglismaal toimus UFC on Fuel TV 5

Eile õhul toimus järjekordne MMA-sarja UFC üritus Inglismaal. Mõistagi astus Nottinghamis toimunud võistlusel üles terve hulk Inglise sportlasi.

Peamatšis kohtusid omavahel hollandlane Stefan Struve ja USAd esindav Stipe Miocic. Esialgu tasavägisemalt kulgenud matš sai oma lõpu teises raundis kui Miocic enam ennast Struve'i ülipikkade käte rahe eest kaitsta ei suutnud ning kohtunik pidi matši katkestama. Matš pälvis õhtu matši eriauhinna ja tõi mõlemale mehele 40 000 dollarit palgalisa.

Arengut näitas Dan Hardy, kes kodupubliku ees Amir Sadollahist kohtunike ühehäälse otsusega parem oli. Üllatuslikult sai just Hardy võidu võtmeks maadlus, mis just varasemalt tema kaotuste peamine põhjus on olnud.

Brad Pickett jättis koju nii võidu kui ka õhtu nokaudi eriauhinna (pluss 40 000 dollarit) kui nokauteeris esimeses raundis kauni upperiga Haiti sportlase Yves Jabouini.

Õhtu alistuse auhinna ja kaasnevad 40 000 dollarit pälvis Matt Wiman kui ta alistas käelukuga inglase Paul Sassi. Tulemust võib ehk mõnevõrra ootamatuks pidada, sest seni on just inglasest alistusmasin Sass oma kolmeteistkümnest võidust kaksteist läbi alistusvõtete saavutanud.

Üritusel tegi debüüdi Eesti MMA ja lukumaadluse sportlastele hästi tuttav islandlane Gunnar Nelson. Nelsoni debüüt osutus edukaks. Mees tegutses väga kindlalt ja alistas esimeses raundis seljast kägistusega ameeriklase DaMarques Johnsoni.

Vaata kõiki ürituse tulemusi: http://www.sherdog.com/events/UFC-on-Fuel-TV-5-Struve-vs-Miocic-22725

Aruta teemat foorumis: http://raskesport.ee/foorum/viewtopic.php?f=10&t=7350&p=58788#p58788

 

Kuum kaup poes

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?