Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Sportlik vabavõitlus UFC 154: kergekeskkaalu kuningas on tagasi

UFC 154: kergekeskkaalu kuningas on tagasi

Möödunud ööl peetud sportliku vabavõitluse ürituse UFC 154 krooniks oli kergekeskkaalu tiitlimatš. Tiitlimatši tegi eriti oodatuks pikk paus, mille tingis kaalu meistri Georges St. Pierre vigastus.

Väljakutsujaks oli seekord kaalu vahe-tšempion Carlos Condit. Meistri selgitamiseks kulusid ära kõik viis raundi, mille jooksul St. Pierre näitas, et on tagasi ja meistrivöö vääriliselt tagasi. Oodatult suutis GSP võita matši maadluse ja enamus aega kontrollis ka püstivõitlust. Conditil õnnestus kolmandas raundis valitsev meister jalalöögist pähe ka põrandale lüüa, kuid lõpetada matši ei õnnestunud. Condit näitas üllatavalt tugevat vastupanu maasvõitluses kui oli sunnitud töötama oma seljalt. Kohtunikud andsid ühehäälse otsusega võidu siiski Georges St. Pierre'le. Matš pärjati teenitult ka õhtu matši eriauhinnaga, mis tõi kummagile mehele lisaks 70 000 dollarit.

Õhtu nokaudi ja õhtu alistuse eriauhinnad said siis vastavalt Johny Hendricks ja Ivan Menjivar. Ka nende auhindade rahaline boonus oli 70 000 dollarit.

Vaata kogu UFC 154 tulemusi: http://www.sherdog.com/events/UFC-154-St-Pierre-vs-Condit-21047

Aruta teemat foorumis: http://raskesport.ee/foorum/viewtopic.php?f=10&t=7424

 

Kuum kaup poes

Revolution Magma
Revolution Magma
(Püksid)

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?