Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Sportlik vabavõitlus Eesti sportlikud vabavõitlejad alustasid Finnish Openil edukalt

Eesti sportlikud vabavõitlejad alustasid Finnish Openil edukalt

Eile Soome võistlema sõitnud Eesti sportliku vabavõitluse amatöörkoondis on täna oma esimesed matšid pidanud ja neljast matsist kolmes olid võidukad just eestlased. Võistlus lõpeb finaalidega homme.

Kaspar Kraav (Võimla, -77,1kg) pidi oma vastase paremust tunnistama teises raundis, kus oli sunnitud patsutama põleluku peale. Esimeses raundis näitas Kraav head tööd püsti ning lõpetas matši maas vastase peal domineerivas asendis.

Martin Saar (3D Treening, -77,1kg) võitis oma vastast kolmandas raundis tehnilise nokaudiga kui vastane ei suutnud peale tabanud lööke enam põrandalt tõusta. Saar jätkab õhtuses poolfinaalis Jesse Lindholmi (Espoon Kehähait) vastu.

Henri Hiiemäe (3D Treening / Garant, -65,8kg) võitis samuti oma vastast kolmandas raundis tehnilise nokaudiga ja võistleb õhtuses poolfinaalis Jani Häggi (Barreto Jiujitsu Lahti) vastu.

Sten Saaremäe (Võimla, -61,2kg) võitis oma poolfinaali tehnilise nokaudiga esimeses raundis ja sai sellega pääsu homsesse finaali. Vastane on hetkel veel selgumas.

Otse õhtusesse poolfinaali sai Pärnu sportlane Keith Maiste (MMAces, -83,9) ja homses finaalis võistleb Helin Paara (3D Treening, +65,8kg).

 

Kuum kaup poes

Combat Powder
Combat Powder
(Toidulisandid)

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?