Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Sportlik vabavõitlus Silva ja Weidmani korduskohtumise lõpetas purunenud jalaluu

Silva ja Weidmani korduskohtumise lõpetas purunenud jalaluu

Täna hommikul peetud UFC 168 peamatšis oli mängus keskkaalu tiitel. Omavahel kohtusid taas kaalu pikaaegne valitseja Anderson Silva ja valitsev meister Chris Weidman. Esimese raundi võitis hea tööga maas Weidman, kuid kahjuks ei saanud mehed näidata, kes seekord viieraundises jõukatsumises sportlikus mõttes parem on - teises raundis purunes enda tehtud löögist Anderson Silva jalaluu ja tehnilise nokaudiga läks võit Weidmanile.

Naiste kukk-kaalu tiitlimatšis tegi Ronda Rousey seda mida ta oskab ja alistas Miesha Tate'i kolmandas raundis käelukuga. Rousey on oma karjääri kõik kaheksa matši just käelukuga lõpetanud. Tate oli esimene, kes suutis Rousey vastu esimesest raundist kaugemale jõuda. Matš sai õhtu matši eriauhinna ja käelukk õhtu alistuse oma.

Suure sammu tiitlimatšile lähemale tegi raskekaallane Travis Browne, kes nokauteeris esimese raundi esimesel minutil Josh Barnetti.

Vaata kõiki UFC 168 tulemusi ja aruta teemat foorumis: http://raskesport.ee/foorum/viewtopic.php?f=10&t=7892&view=unread#unread

 

Kuum kaup poes

UFC 147 RIO Venum
UFC 147 RIO Venum
(Püksid)

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?