Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Avaleht Taipoks / kikkpoks Novembris toimub Keilas K-1 turniir

Novembris toimub Keilas K-1 turniir

Koostöös Suurbritannia Semtex Gym’ga, mis korraldab Inglismaal Xplosion Fight Series nime all juba 2010. aastast eriti kõrgetasemelisi K-1 võistlusi, korraldab Team Moisar nüüd ka Eestis esimese Xplosion Estonia 8-mehe K-1 tiitliturniiri. Üritus toimub 10. novembril 2012 Keila Tervisekeskuse spordisaalis algusega kell 18:30.

Team Moisar on Keila Tervisekeskuse korraldanud juba alates 2010. aastast Team Moisar Fight Show nimelisi taipoksi ja K-1 võistlusi. Valdavalt on nendel võistelnud eesti oma sportlased ning põhimatšides ka välismaised külalised. Nüüd on aga kaalukausid tagurpidi pööratud. Pikaajaliste Semtex Gym koostööpartneritega on võetud nõuks tuua kõrgetasemeline Suurbritannia Xplosion Fight Series turniir Eestisse.

Turniir toimub K-1 reeglite järgi, kuni 60 kg kaaluvate võitlejate vahel. Ringi astuvad 2 võitlejat Eestist (kellest üks on Markko Moisar Team Moisar klubist) ning võitlejad Šveitsist, Valgevenest, Inglismaalt, Saksamaalt, Rootsist, Hollandist. Lisaks on korraldajad mahutanud üritusele ka 3 superfighti, kus astuvad üles valdavalt Eesti publikulemmikud.

Ürituse peakorraldaja Mirkko Moisar kommenteerib asja järgnevalt: „Ürituse eesmärk on tuua kokku valdavalt Ida-Euroopa parimad võitlejad, anda neile võimalus tõestada end kõrgel tasemel, pakkuda publikule enneolematut vaatemängu ning ühtlasi näidata kohalikke talente Suurbritannia treeneritele. Eesmärk on kujundada sellest üritusest välja Ida-Euroopa traditsionaalne ja suurim mõõduvõtt omaala professionaalide vahel, kelledest edukamatel on eelis pääseda veelgi suurematele turniiridele ja võistlustele Inglismaal.“ Õhtusele põhiüritusele oodatakse taaskord täismaja. „Kui eelmisel korral löödi publikurekord pea 600 pealtvaatajaga, siis seekord prognoosime publiku arvuks 700-800,“ on Moisar endas kindel. Lisaks meeskondadele ja spordifännidele on üritusele oodatud ka mitmeid Eesti avaliku elu tegelased, VIPid, sponsorid, toetajad, koostööpartnerid ning spordivaldkonna eestvedajad.

 

 

Kuum kaup poes

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?