Raskesport.ee

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

RASKESPORT.EE PORTAAL ON UUENDAMISEL.
Osad uudised võivad olla ajutiselt kättesaamatud. Vabandame!

Avaleht Poks Semjonov pidas vägeva lahingu, kuid tiitel jäi seekord saamata

Semjonov pidas vägeva lahingu, kuid tiitel jäi seekord saamata

Eile Saku Suurhallis peetud Warrior Fight 4 poksigala peamatšiks olnud WBA Continental keskkaalu tiitlimatš Pavel Semjonovi ja valgevenelase Nikolai Veselovi vahel kestis täisaja ehk 12 raundi. Vasakukäeline ja pikka kasvu Veselov oli Semjonovile väga ebamugav vastane, aga seda imetlusväärsemad oli Semjonovi teravad rünnakud ja distantsi välkkiired sulgemised. Kahjuks jäi Semjonovi töö siiski valgevenelase esimese käe nopitud punktidele alla ja tiitel sellel korral Eestisse ei tulnud.

Õhtu tähtsuselt teises matšis olid vastamisi Kaupo Arro ja Mirkko Moisar. Arro valis kõige raskema taktika ja läks Moisarile lähidistantsis vastu töötama. See on aga Mirkko Moisari kõige tugevam distants ja ülitasavägises lahingus võttis ta sellel korral ka napi võidu. Poksimatsides on Moisari vastu seni edukamalt töötanud poksijad, kes kasutavad rohkem külgedele liikumist ja kiiret nurkade võtmist.

Vennad Karlsonid võitsid mõlemad oma vastased kohtunike otsusega. Kui Ainar Karlsoni matš kujunes viimastes raundides päris tasavägiseks, siis Rain Karlson domineeris matši algusest lõpuni ja liiga kaugel ei olnud ka matši enneaegne lõpetamine.

Lisaks poksimatšidele peeti ka üks K-1 kikkpoksi matš ja üks MMA matš. Mõlemad võidud tulid Eesti sportlastele. Hendrik Themasi sitkus ja vastupidavus olid selge liig Moldova võitlejale Aleksei Kulitškovile, kes võib tänada vaid kohtunikku matši lõpuni kulgemise eest. Tavaliselt K-1 matš pärast kolmandat noktauni ühes raundis katkestatakse.

Sportlikus vabavõitluses pani Alar Hutrov kehtima enda maadluse, mille vastu leedulane Zygimantas Linauskas mingit rohtu ei leidnud ja tal tuli leppida, et eestlane ta igas raundis põrandale enda alla maadles. Võit Hutrovile kohtunike ühehäälse otsusega.

Noorematest poksijatest alistas soomlane Elias Okkonen lätlase Vladislavs Davidaitise kohtunike ühehäälse otsusega ja profidebüüdi teinud Mac Ojasmaa kaotas kohtunike jagatud otsusega ukrainlasele Dmitri Kostenkole.

 

Küsitlus

Kust ostsid viimati spordivarustust või trenniriideid?